Upis novih članova-2017

NOVA SEZONA I UPIS NOVIH ČLANOVA OD SEPTEMBRA 2017

Probni trening je besplatan na svakom od ponuđenih termina na SRC Tašmajdan uz predhodni dogovor sa trenerom.

utorak i četvrtak  11-12 i 19-20

subota i nedelja  12-14

Pravi trenutak za nove članove je početak nopve sezone od Septembra meseca. Uslov za prijem dečaka i devojčica je da su uzrasta 6-10 godina, da je polaznik plivač kao i da prođe osnovni set testova koji će dati inicijalnu informaciju o predodređenosti za ovaj sport. U izuzetnim slučajevima polaznik može biti i stariji od 10 godina ukoliko se više godina uspešno bavio gimnastikom, trampoliningom ili drugim srodnim  sportovima. Treninzi se sprovode uz podršku Saveza za skokove u vodu Srbije i Saveza za skokove u vodu Beograda u sastavu programa sportske škole kao i identifikacije talenata i razvoja vrhunskog sporta, koje je u značajnoj meri potpomognuto od strane Ministarstva omladine i sporta kao i Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda.

Treninzi se odvijaju na dve lokacije u Beogradu, na plivalištu SRC Tašmajdan i u hali 4 beogradskog sajma gde se održavaju specifični gimnastički treninzi.  Rad sa polaznicima je pod stručnim vođstvom visoko kvalifikovanih trenera sa iskustvom i rezultatima u radu sa decom. Treninzi se sastoje od pripremnog dela koji se sprovodi na "suvom" ili pre ulaska u bazen ili na posebnim terminima na Sajmu.  

DVORANA: igre, vežbe okretnosti, parterna gimnastika,osnove akrobatike, vežbe na malom i velikom trampolinu, povećanje snage, povećanje pokretljivosti zglobova i mnogo toga još.

BAZEN: igre u vodi, učenje ulazaka u vodu na noge i na glavu, skokovi sa ivice bazena, bloka visine 0,70, elastične daske visine 1m i 3m

  • Na treninzima se koristi uvozna najkvalitetnija oprema Saveza za skokove u vodu Srbije koja je po najsavremenijim svetskim FINA standardima.

 

Članovi kluba učestvuju u sistemu takmičenja koja sprovodi gradski i nacionalni savez ali i organizuje učešća u međunarodnim klupskim takmičenjima. Polaznici do 9 godina se već nakon par meseci obuke uključuju u gradsko takmičenje "Liga Beograda".

Kontakt:

prof. Vukan Vuletić 064/2971469

prof. Marija Ivezić   064/3319317

E-mail: ksvcukaricki@live.com 

PRISUPNICA: registraciona pristupnica.docx

TERMINI (od 04.09.2017):

Bazen SRC Tašmajdan :

Utorak 11-12 i 19-20
Četvrtak 11-12 i 19-20
Subota 12-14
Nedelja 12-14
 
hala 4 Beogradski sajam:
20.00-21.30 
 
 
 
Preuzmi datoteku: