Otvoreno prvenstvo Hrvatske-Rijeka

U sastavu juniorske reprezentacije Srbije na pripremnom takmičenju i kampu učestvovli su Jelena Baković, Ivan Nikolić, Anja Miljević i Tara Nikolić. Trener je bio Vukan Vuletić.

Na otvorenom prvenstvu Hrvatske za juniore i kadete učestvovalo je preko deset timova iz Austrije, Mađarske, Norveške, Švedske, Nemačke, Hrvatske i Srbije. Učešće na ovom takmičenju omogućio je Savez za skokove u vodu Srbije uz pomoć KSV Primorje iz Rijeke sa kojima već tradicionalno imamo prijateljske odnose.

Takmičari su nastupili u disciplinama 1m, 3m i sinhrono 3m. Rezultati su bili oko proseka. Jedinu medalju i to srebrnu osvojila je Anja Miljević u kategoriji kadetkinja D 3m. Anja i Tara su premijerno nastupile u disciplini sinhronih skokova kao najmlađi par i zauzele odlično 5.mesto. Ivan Nikolić je pokazao znatno poboljšanje kako u težini tako i u kvalitetu izvođenja i postavio novi lični rekord. Jelena je još uvek u uspostavljanju forme i takmičila je nestabilno. 

Nakon prvenstva nastavili smo sa sportskim kampom narednih 8 dana. Trenirali smo sa juniorskim nacionalnim timovima Nemačke, Poljske i Norveške. Pripreme su bile usmerene ka evropskom prvenstvu za Juniore na kom nastupa Jelena Baković, dok su se mlađi takmičari pripremali za predstojeća međunarodna takmičenja.

Utisci su sjajni o čemu više govore fotografije koje su u prilogu.

 

Rezultati

KratkiRezultati2014.pdf

REZULTATI-Otvoreno-kadetsko-i-juniorsko-prvenstvo-Hrvatske-2014.pdf